comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş sezonu Mersin'de açıyor

15 Ağustos 2015, Cumartesi 11:30
Beşiktaş sezonu Mersin'de açıyor

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk hafta maçında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna geçen yıl olduğu gibi Mersin deplasmanında başlıyor.

Slaven Bilic'in yerine teknik direktörlüğe Şenol Güneş'i getiren, kadrosunu 5 yeni transferle güçlendiren siyah-beyazlılar, Süper Lig'de ilk hafta maçında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Mersin Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Siyah-beyazlılarda sezonun ilk maçında, uzun süreli sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak forma giyemeyecek. Sakatlıkları sonrası takımla çalışmalara başlayan Jose Sosa ve Dusko Tosic'in ise görev verilmesi halinde oynamaları bekleniyor.

Süper Lig'de 6 yıldır şampiyonluğa hasret kalan, geçen sezonun dış sahada en çok puan toplayan ekibi "Kara Kartallar", Mersin'den 3 puanla dönerek, sezona iyi başlamak amacında.

Son 14 sezonda 12. kez lige deplasmanda "merhaba" diyecek siyah-beyazlılar, geçen sezon Mersin'de yaptığı açılış maçını 1-0 kazanmıştı.

Beşiktaş, saat 17.30'da yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayıp, saat 21.00'de özel uçakla Adana'ya, oradan da kara yoluyla Mersin'e giderek kampa girecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!