comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ozan Tufan transferiyle ilgili FLAŞ yorum

12 Ağustos 2015, Çarşamba 17:19
Ozan Tufan transferiyle ilgili FLAŞ yorum

Beşiktaş eski yöneticisi Erol Kaynar, Ozan Tufan transferiyle ilgili gündem yaratacak bir yorumda bulundu. 

FutbolArena - Transfer döneminin son günlerinde en çok konuşulan ismi olan Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a gitme ihtimalinin zayıflamasıyla ilgili siyah beyazlıların eski yöneticisi Erol Kaynar gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

"Şenol Güneş hikaye. Bursaspor hala saçma sapan gerginlikten dolayı Beşiktaş'a soğuk"
Radyospor'a konuşan Erol Kaynar: "Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferi artık maalesef mümkün görünmüyor. Ancak bu durumda Şenol Güneş ile Recep Bölükbaşı'nın girdikleri iki diyalogdan ziyade Bursaspor hala geçmişten gelen saçma sapan gerginlikten dolayı Beşiktaş'a oyuncu verme konusunda soğuk. Belki Şenol Güneş'le Recep Bölükbaşı'nın söz dalaşı bunu tetikledi ama Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferin gerçekleşmemesinin asıl nedeni hala geçmişteki olaylar"

"Ozan Tufan için her şeyin hayırlısı olmayacak"

Ozan Tufan çok genç bir oyuncu ve İstanbul'a gelecek. Bu kadar dalgalanmanın ardından haliyle ondan beklenti büyük. Kaldırabilir mi bilmiyorum ama şu yaşananlardan sonra Ozan Tufan için İstanbul'da her şeyin hayırlısı olur demek zor"

Fenerbahçe Ozan Tufan için kaç para teklif etti?
 
Fenerbahçe'nin ise Ozan Tufan transferi için Bursaspor'a peşin 7.5 milyon Euro teklif yaptığı öğrenildi. Genç futbolcu için en yüksek teklifi yapan Fenerbahçe'nin transferi bu akşam açıklayacağı konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!