comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş seçime gidecek mi?

08 Ağustos 2015, Cumartesi 11:40
Beşiktaş seçime gidecek mi?

Beşiktaş Kulübü'nün 2015 yılı üçüncü olağan divan kurulu toplantısı yapıldı.

 

Ceylan Inter Continental Otel'de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, siyah-beyazlı takımın kadrosunu nokta transferlerle güçlendirdiğini belirterek, "Çok güzel transferler yapıldı. Hiçbir takımdan eksik kalan tarafımız olmadı. Bu, bizim için sevindirici, umutlandırıcı bir unsur olmuştur" dedi.

Yalçın Karadeniz, Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden birinin takımın başına getirildiğini kaydederek, "Ben bu konuda biraz tereddüt gösteriyordum ama kısa süre içinde fevkalade güzel bir antrenör getirmiş olduk. İnşallah bu sezon şansımız da yanımızda olursa, geçtiğimiz sezondan dersler de çıkartarak camianın 8 senedir özlemle beklediği mutlu sona ulaşırız. Hepimiz bunun için dua etmiş olalım" şeklinde konuştu.   

Geçen sezon tünelin ucunda gözüken şampiyonluğun son 4 haftada yaşanan şanssızlıklarla kaybedildiğini vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:

"Yönetimimiz kaçan şampiyonluğun sebepleri üzerinde bir analiz yapmıştır, yapmalıdır. Eğer böyle bir analiz yapılmışsa bunu bizimle paylaşmalıdır. Bunun sebeplerini hepimiz bilmeliyiz. Bunlardan ders alınarak bu sezonun kaçırılmaması için bunu yapmamız gerekiyor."

- Yönetimin aldığı seçim kararı

Yalçın Karadeniz, 15-20 gün önce bir basın mensubunun kendisine sorduğu 'Yönetim, Ekim veya Kasım aylarında bir seçime gidecek. Buna ne diyorsunuz?' sorusuna, "Olağanüstü durumlar olmadığı sürece kulübümüz anayasasında yazdığı tarihler içinde seçimlerini yapar. Geçtiğimiz aylar içinde idari ve mali kongreyi yaptık, bir daha olağanüstü kongre yapılırsa tüzüğümüz gereği 5 ay sonra bir kongre daha yapılır" cevabını verdiğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Beşiktaş camiası her seçimin getirdiği bölünmeyi kaldıramayabilir mi? Buna gerek yok. Maddi ve manevi olarak da bundan hiç kimse bir fayda beklemesin. Böyle bir şey olamaz. 'Yönetim böyle karar almışsa yapacak bir şey yok. Ama karar alınmamışsa kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum' dedim. Böyle bir karar alınırsa 10., 11. haftadan sonra yeni bir ayrışmanın içine girmiş olmak bize hiçbir fayda sağlamaz. Bunu da bu şekilde arz ettim. Bunu yanlış şekilde anlayanlar oldu. Bunu bir kez daha arz etmek istedim."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!