comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş yeni transferlerine imza töreni düzenledi

07 Ağustos 2015, Cuma 14:50
Beşiktaş yeni transferlerine imza töreni düzenledi

Beşiktaş'ın yeni transferleri Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo ve Dusko Tosic için imza töreni düzenlendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra yöneticiler, siyah beyazlı futbolcular Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Orman, "Bizler yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Zor bir dönemdi. Üzerimizde baskı unsuru oluşturulmak istendi. Transferleri hızlı yapmamızı istediler. Ben ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım menfaatler doğrultusunda katkı verecek oyuncular ile sözleşme yaptık. Sadece al dönemi değil sat dönemi de olacaktır bundan sonra Beşiktaş'ta. İki kıymetli oyuncumuzu başka kulübe sattı ve ciddi maddi gelir elde etti. Menfaat gereği kalite oyuncular transfer ettik. İstişareler ettik yöneticiler ile transfer döneminde. Bazen onlar fren oldu ben gaz oldum bazende ben gaz oldum onla fren oldu. İyi olur inşallah. Bundan sonrası saha içerisinde olacak birşey." diye konuştu.
Fikret Orman, konuşmalarının ardından siyah beyazlı yeni futbolcuları tek tek basına tanıttı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

İmza töreni sırasında ilk sözü olan Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş'a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Çok çalışıyoruz. İnşallah şampiyon oluruz ve kupalar kaldırırız." dedi.

Fiorentina'dan transfer edilen golcü Mario Gomez de şampiyonluk için burada olduğunu ve kupalar kaldırmak istediğini söyledi.

Andreas Beck ise "Bu büyük kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Çok sayıda kupalar kaldırmak istiyorum. Yeni stadımızı da sabırsızlıkla bekliyorum." diye konuştu.

Luiz Rhodolfo da takımın ve camianın kendisini çok sıcak karşıladığını belirterek, "Çok büyük bir takıma geldim. İnşallah burada kupalar kaldıracağız." dedi.

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Dusko Tosic ise Türkçe bir konuşma yaparak, "Ben çok mutluyum. Çok büyük bir taraftar var burada. Üç sene buradayım ve yüzde yüz performans göstereceğim. İnşallah şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni transferler siyah beyazlı sözleşmeye imza attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!