comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta transfer Şenol Güneş'in elinde

07 Ağustos 2015, Cuma 09:48
Beşiktaş'ta transfer Şenol Güneş'in elinde

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'le görüşerek kale ve orta sahaya takviye isteyip, istemediğini soracak.

Kamp döneminin bitmesiyle birlikte gözünü transfer ve takımdan gitmesi muhtemel isimlere çeviren Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya gelecek. Siyah-beyazlı yönetim, Güneş'in talep etmesi halinde orta saha ve kaleye takviye yapacak.
 
Ön libero için bugüne kadar Ozan Tufan, Schalke ile anlaşan Gökhan İnler ve Aquilani ile temas kuran siyah-beyazlılar, teknik heyetin yabancı kaleci istemesi ihtimaline karşılık transfer bütçesini yeniden gözden geçirecek. UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle bütçeyi aşamayan Beşiktaş Yönetimi, kaleci takviyesi gündeme gelirse daha önce önerilen Meksikalı Ochoa ile Dnipro'nun file bekçisi Boyko'ya teklif götürecek.
 
Orta saha ve kaleci transferini aynı anda yapmak istemeyen siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'e öncelikle hangi bölgeye takviye istediğini de soracak. Kaleci veya orta saha transferi yapmak isteyen yönetim, her iki bölge için garanti vermeyecek.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in transfer konusundaki tercihini henüz netleştirmediği ve yönetimle yapacağı görüşmeden sonra düşüncelerini dile getireceği ifade edildi.
 
Kartal'da izin bitti
 
Beşiktaş, Avusturya kampı dönüşü 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, BJK Nevzat Demir  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas, kondisyon ve taktik çalışmalar yaptı. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Tolgay Arslan ve Veli  Kavlak idmanda yer almadı.
 
Beşi bir arada
 
Beşiktaş'ın yeni transferleri bugün Başkan Fikret Orman'ın da hazır bulunacağı törenle toplu halde sözleşme imzalayacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 14.00'te başlayacak törende; Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo ve Dusko Tosic yer alacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!