comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Rhodolfo: 'Kaybetmekten nefret ediyorum'

24 Temmuz 2015, Cuma 10:23
Rhodolfo: 'Kaybetmekten nefret ediyorum'

Kara Kartal'ın yeni transferi yurda ayak bastı ve ilk açıklamalarını BJK TV'ye yaptı

Kara Kartal'ın yeni transferi Luiz Rhodolfo BJK TV'nin canlı yayın konuğu oldu. İşte yeni Kara Kartal'ın açıklamaları...

"Taraftarlarımız beni karşılamaya geldi. Ben de onları saha içerisindeki performansımla iyi karşılamak istiyorum. Buraya gelmeden önce birçok video izledim. Şimdi bu görüntüleri canlı olarak izleyeceğim."

"BİRÇOK BREZİLYALI BANA TÜRKİYE'Yİ ÖVDÜ"

"Gremio ile Beşiktaş arasındaki pazarlıklar uzun sürdü. Ben de 1 ay içerisinde karar verip ve buraya geldim. Birçok Brezilyal oyuncu bana Türkiye'yle ilgili çok güzel referanslar verdi. Oynadığım takımlarda kaptanlık yaptım. Kafa toplarında iyiyim, uzun boylu olmama rağmen hızlı olduğumu düşünüyorum."

"KAYBETMEKTEN NEFRET EDİYORUM"

"Beşiktaş hakkında çok iyi bilgiler aldım. Çok iyi ve kaliteli transferler yapıldı. Ben de elimden geldiğince takıma katkı yapacağım. Türkiye'de güce dayalı, sert bir futbol oynanıyor. Kaybetmekten nefret eden bir yapım var. Takımda tanıdığım oyuncular var. Beşiktaş formasını en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Takıma hızlı bir şekilde adapte olmaya çalışacağım. Amacım hocamın gözüne girip formayı kapmak."

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Topa sert ve önsezileri güçlü bir oyuncuyum. Bu sezon Gremio'da bütün maçlarda oynadım. Gremio'da 4 numara giyiyordum. Burada 4 numara giyen isimler olabilir, 44 numarayı da giyebilirim ama çok önemli değil. Geçmişte bağlı bulunduğum kulüplerle uzun süreli sözleşmelerim olduğu için Avrupa'dan gelen transfer teklifleri hep reddedilmişti. Ancak bu kez transfer oldum. Burada olduğum için çok mutluyum."

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI BANA GÜVENSİN"

"Brezilya'da Neymar ve Ronaldinho'ya karşı oynamıştım. Burada da çok önemli oyuncular var. Güzel anlar beni bekliyor. İstanbul çok güzel bir şehir. Beşiktaş taraftarı bana güvensin. Buraya beni getiren kimseyi mahcup etmeyip kanımın son damlasına kadar savaşacağım."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!