comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şenol Güneş: 'Mario Gomez, Demba Ba'nın yerini doldurur'

23 Temmuz 2015, Perşembe 09:21
Şenol Güneş: 'Mario Gomez, Demba Ba'nın yerini doldurur'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, yönetime “Demba Ba'nın yerini dolduracak özellikler Gomez'de var. Her kulvarda fark oluşturacak bir hamle yapmış oluruz” dedi.

Yeni sezon öncesi kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta İtalyan ekibi Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez'in adı ilk sıradaki yerini koruyor.
 
Siyah-Beyazlı yönetimin 30 yaşındaki yıldızda bu denli ısrarcı olmasının arkasında teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncuyla ilgili görüşlerinin de yattığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, yönetimle yaptığı görüşmede, “Demba Ba'nın yerini dolduracak bir futbolcu almalıyız. Bu özelliklerde öne çıkan isimse Mario Gomez. Transferini bitirebilirsek her kulvarda fark oluşturacak bir hamle yapmış oluruz” dediği öğrenildi.
 
2.5 MİLYON EURO ALACAĞI VAR
 
Yönetim, Güneş'in bu görüşü üzerine Alman yıldızın işini bitirmek için ısrarını sürdürüyor. Gelinen son noktada oyuncunun kulübünden alacağı 2.5 milyon euroya karşılık bonservis sorununu çözmesi bekleniyor. Bu durumda oyuncuya imza parası da dahil olmak üzere yıllık 5 milyon euro verilecek. Önceki gün takımıyla birlikte ABD kampına giden oyuncunun da bu sorunu bonservisini alarak çözmek istediği biliniyor. Aksi halde bonservis ödenecek ancak Gomez'e imza parası verilmeyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!