comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan rakiplerin transferlerine taş

10 Temmuz 2015, Cuma 09:24
Beşiktaş'tan rakiplerin transferlerine taş

Beşiktaş Genel Sekreteri Ürkmezgil, Nani ve Podolski'nin önemli isimler olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Luis Nani, Galatasaray'ın Lukas Podolski gibi isimleri kadrosuna katması, Beşiktaş taraftarları arasında hoşnutsuzluk oluşturdu.
 
Siyah-Beyazlılar, kendi yönetimlerinin de böyle bir hamleye imza atmasını sabırsızlıkla bekliyor. Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Ürkmezgil, “Biz de zamanında Gutileri, Quaresmaları getirdik. Onlar da birer yıldızdı. Ancak, beklenileni veremeden gittiler. Nani ve Podolski de kağıt üstünde önemli isimler. Ama, asıl önemlisi sahada ne yapacakları” dedi.
 
"ÜÇ İSME YOĞUNLAŞTIK"
 
Taraftarların hoşnutsuzluğuna da değinen Ürkmezgil, “Demba Ba gibi herkesin hem futbolunu, hem karakterini onayladığı bir ismi sattık. Kulübün içinde bulunduğu mali durumu rahatlattık. Ramazan nedeniyle yurdun dört yanında iftarlara katılıyoruz. Bu hamlemizi onaylıyorlar. Bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz. Yönetimimiz harıl harıl çalışıyor. 3 tane çok önemli isim üzerinde yoğunlaşıldı. Tabii ki gereken bölgelere takviyeler yapılacak” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!