comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Rhodolfo'yu elde tutmak zor'

09 Temmuz 2015, Perşembe 09:46
'Rhodolfo'yu elde tutmak zor'

Gremio futbol direktörü Cesar Pacheco, Beşiktaş'ın Rhodolfo için henüz resmi teklifi yapmadığını ancak oyuncuyu elde tutmanın zor olacağını belirtti.

FutbolArena Dış Haber - Gremio'da forma giyen stoper Rhodolfo için Beşiktaş görüşmeleri sürdürürken, mavi siyahlı kulüpten ilk resmi açıklama geldi.
 
Gremio futbol direktörü Cesar Pacheco, dün gece Chapecoense deplasmanında oynanan maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Rhodolfo'nun maçta hafif bir sakatlığı bulunduğu için oynamadığını, transferi için henüz biten bir şeyin olmadığını görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
 
Cesar Pacheco, "Eğer Beşiktaş'ın ilgisi teklife dönüşürse, Rhodolfo ile oturup konuşacağız. Ayrıca bunu yönetim içinde de değerlendireceğiz. Eğer bir futbolcuya iyi ücretler teklif edilmişse elde tutmak zor" açıklamasında bulundu.
 
Söz konusu açıklamayı aktaran Globoesporte'nin haberinde, kulubün aynı zamanda takım kaptanı olan Rhodolfo'yu sezon sonuna kadar takımda tutma niyetinde olduğu belirtildi.

Luiz Rhodolfo kimdir
 
Futbola 2006 yılında Atletico PR'de başlayan Rhodolfo, 5 sezon burada oynadıktan sonra Sao Paulo'ya transfer oldu. 2 sezon Sao Paulo'da geçirdikten sonra 2014'te Gremio'ya kiralandı. Aynı yılın sonunda ise Gremio 4 milyon Euro'ya tecrübeli stoperin bonservisini aldı.
 
Lider özelliklere sahip Rhodolfo, Gremio'da takım kaptanlığı yapıyor. İnatçı ve mücadeleci bir oyun tarzına sahip olan 28 yaşındaki oyuncunun en önemli eksikliği ise zaman zaman ağır kalması olarak gösteriliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!