comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan Aktif Bank'a ziyaret

22 Haziran 2015, Pazartesi 14:50
Fikret Orman'dan Aktif Bank'a ziyaret

BJK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Aktif Bank'ı ziyaret etti.

Aktif Bank ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) arasında, Vodafone Arena'nın inşatına yönelik proje finansmanıyla ilgili imzalanan anlaşmanın ardından, BJK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Aktif Bank'ı ziyaret etti.

Aktif Bank açıklamasına göre, banka gerek iştirakleri aracılığıyla sunduğu hizmetleri gerekse banka kredileriyle Türk sporunu desteklemeye devam ediyor. Yapımı devam eden yeni stadyumun proje finansmanıyla ilgili geçen aylarda BJK ile imzalanan anlaşma kapsamında Aktif Bank, Beşiktaş klübüne özel bir "proje finansman modeli" sunmuştu.

Fikret Orman hem anlaşmanın ardından hızlanan stadyum inşaatıyla ilgili bilgiler verip teşekkürlerini iletmek hem de Aktif Bank'ın yeni Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer'i kutlamak amacıyla bankayı ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Serdar Sümer, spora desteklerinin her zaman devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş camiasının mutluluğu bizi de çok mutlu ediyor. Vodafone Arena gibi Türk ve dünya futboluna renk katacak bir stadyumu finanse etmek kendi adımıza gurur ve sevinç kaynağı. Aktif Bank bünyesinde böyle büyük projelere özel geliştirdiğimiz finansman modelimiz, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ihtiyaçlarıyla örtüştü. Bu güzel örnek, önümüzdeki dönemde yeni projelerin finansmanına da model teşkil edecek, yeni işbirlikleri doğuracaktır. Bir an önce inşaatın tamamlanmasını ve yeni stadyumda güzel, centilmence ve heyecan dolu maçlar seyredebilmeyi umuyoruz. Beşiktaş gibi, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki 36 takıma da hizmet etmek görevimiz ve hedefimizdir. Aktif Bank olarak Türk sporuna katkımızı her kanaldan sürdüreceğiz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!