comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a Zico iddiası

01 Haziran 2015, Pazartesi 09:26
Beşiktaş'a Zico iddiası

Beşiktaş hoca arayışlarında ilk sıraya aldığı Şenol Güneş'le kupa maçı sonrasında masaya oturacak . Olumsuz bir cevap alınırsa Zico'yla görüşülecek.

Beşiktaş teknik direktör arayışlarına hız verdi. Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklamasının ardından Siyah-Beyazlı yönetim rotayı Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çevirdi. Tecrübeli hocayla Bursaspor'un Galatasaray'la oynayacağı karşılaşmanın ardından masaya oturacak olan yönetim sonuca göre yol haritasını da belirleyecek. 
 
ZICO LİSTEYE GİRDİ 
 
Beşiktaş Yönetimi'nin Şenol Güneş'le anlaşamaması durumunda geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico'yu da teknik direktör adaylarının listesine dahil ettiği ileri sürüldü. Brezilyalı hocayla da bir görüşme yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin Zico'nun Türkiye'de daha önce çalışmış olmasını bir avantaj olarak nitelendirdiği gelen bilgiler arasında.
 
YENİDEN GÖRÜŞECEKLER ATIBA'YA YEŞİL IŞIK

BEŞİKTAŞ Yönetimi durumu belirsizliğini koruyan Atiba ile sözleşme uzatma kararı aldı. Bonservisi elinde olan Kanadalı futbolcuyla yeni teknik direktör beklenmeden anlaşma sağlanması halinde sözleşme yapılacağı öne sürüldü. Atiba ligin 2. yarısında yapılan görüşmelerde Beşiktaş'tan yıllık 1.7 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme istemiş, Beşiktaş ise 1.4 milyon Euro önermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!