comScore

Beşiktaş Beşiktaş

En büyük katkıyı Kara Kartal aldı

07 Mayıs 2015, Perşembe 20:35
En büyük katkıyı Kara Kartal aldı

Sezon başında yaptığı transferlerden en büyük katkıyı alan takım Beşiktaş oldu. 

FutbolArena Detay - Sezon başında yapılan transferlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken şampiyonluk yarışını sürdürüyor. 3 büyüklerin bu sezonki performansında yapılan transferlerin de katkısı oldu. Ancak en önemli katkıyı Beşiktaş aldı. 

Siyah-beyazlılar sezon başında kadroya kattığı Demba Ba, Jose Sosa ve Cenk Tosun'un yanı sıra ara transferde aldığı Daniel Opare ve Tolgay Arslan'dan da büyük katkı aldı. Demba Ba Cenk Tosun golleri, Sosa asistleri ve Tolgay ile Opare de verilen görevleri yerine getirmesiyle önemli işler yaptı. Bir tek ara transferde AİK'ten alınan stoper Milosevic sakatlığı sebebiyle yeterli şansı bulamazken Kara Kartallar'ın transferde hata yapmadığı görüldü. 
Fenerbahçe'nin ise tek transferi sezon başında alınan Diego Ribas'tı. Atletico Madrid'den gelen Brezilyalı yıldız Süper Lig'de 20 mücadelede görev alıp sadece 1 gol atabildi. 

Galatasaray'da da hayal kırıklığı yaratan isimler oldu. Napoli'den gelen Pandev ve Dzemaili'nin yanı sıra Tarık Çamdal ve ara transferde Kasımpaşa'ya gönderilen Veysel Sarı da katkısı kısıtlı kalan isimler oldu. 

Beşiktaş sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırsa en önemli hamlelerinden biri de transferdeki başarısı olacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!