comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sivok: "Şampiyon olur öyle giderim"

24 Nisan 2015, Cuma 09:36
Sivok:

Çek basınına konuşan siyah-beyazlı futbolcu sözleşmesinin sezon sonu biteceğini hatırlattı, "Yüzde 90 ihtimalle ayrılacakmışım gibi dursa da futbolda her şey mümkün. Serbest kalacak olsam bile Mayıs ayında şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş formasından sakatlığı yüzünden yaklaşık 5 ay uzak kalan, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında yaptığı geri dönüşle alkışları toplayan Tomas Sivok ülkesinde sport.cz'ye verdiği röportajda ayrılma durumunu net bir biçimde dile getirirken, vedasını şampiyonluk kupası ile yapmak istediğini söyledi.

Sözlerine kendisine güvenen Teknik Direktör Slaven Bilic'e teşekkürlerini sunarak başlayan tecrübeli stoper, “Sakatlık süreci hiç bitmeyecek gibiydi. Ama hocamız Bilic beni her zaman bekliyordu. Bana sürekli olarak tecrübeme ihtiyaç duyduğunu söylüyordu. Bana verilen şansı iyi değerlendirdiğim için gururluyum ve daha iyisini yapmayı deneyeceğim” dedi.
‘Birçok teklif aldım'

Sezonu şampiyonlukla kapatmak istediğini kaydeden Sivok, “Fenerbahçe'ye kaybetmek çok kötüydü. Benzer şekilde Başakşehir beraberliği de kötü oldu. Sadece 1 puan farkla ikinci sıradayız. Takım kaptanı olarak maksimumu sahaya yansıtmak istiyorum. Kalan 7 maçta şampiyonluk için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı futbolcu takımdaki geleceğinin kesinlik kazanmadığını da belirterek, “Bana şimdiye kadar kulüpten sözleşme uzatma önerisi gelmedi. Oynamaya devam ediyorum çünkü hocama güveniyorum. Sanırım 7 yıllık Beşiktaş kariyerim sezon sonu bitecek. Bunu konuşmaya daha çok var. Yüzde 90 ayrılacakmışım gibi dursa da futbolda her şey olabilir. Kış döneminde birçok teklif almıştım, büyük ihtimalle yazın da gelecek ve yazın serbest oyuncu konumuna geleceğim. Bütün bunlar olsa bile Mayıs ayında şampiyonluk kupasını almak istiyorum” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!