comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bacary Sagna, Beşiktaş'a bedavaya geliyor

15 Nisan 2015, Çarşamba 08:53
Bacary Sagna, Beşiktaş'a bedavaya geliyor

32 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncu, Manchester City'den ayrılarak Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını söyledi, yönetim düğmeye bastı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, her gün yeni bir oyuncu öneriliyor. Transfer sezonunun yaklaşması ve yeni çıkan yabancı kuralı sonrasında menajerler kulüpleri isim yağmuruna tutuyor. En çok ilgi gören kulüplerin başında da ise Beşiktaş geliyor. Siyah-beyazlıların yıllardır kanayan yarası olan sağ bek ihtiyacı menajerleri harekete geçirirken Beşiktaş'a teklif edilen son isim Manchester City'den ayrılmaya hazırlanan Bacary Sagna oldu. 32 yaşındaki Senegal asıllı oyuncu menajer Ceylan Çalışkan tarafından siyahbeyazlı kulübe önerildi.

Bedelsiz gelebilir
Çalışkan,iki yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen Sagna'nın bedelsiz olarak gelebileceğini yönetime iletti. Stoperde de oynayabilmesi nedeniyle Bilic'in bu transfere evet diyebileceği belirtildi. Futbol dünyasında örgülü sarı saçlarıyla tanınan Sagna'nın kuzeni İbrahim Sonko, 3 yıldır Türkiye'de Akhisar Belediye'de forma giyiyor. Kendini sosyal projelere veren Müslüman oyuncu, çocuklara ve AIDS'e karşı mücadelede önemli rol üstleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!