comScore

Beşiktaş Beşiktaş

'Tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu'

10 Nisan 2015, Cuma 09:19
'Tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu'

Portekiz'in usta spor yazarı Norberto Lopes, Beşiktaş'ın son gözdesi Kleber'i yorumladı.

Beşiktaş'ın yeni sezon kadrosuna katmak istediği Brezilyalı golcü Kleber hakkında konuşan Portekizli gazeteci Lopes, genç oyuncuyu yere göğe sığdıramadı. Lopes, “Çok yetenekli. Hava hakimiyeti ve hızı muazzam. Oynamak isteyen bir yıldız. Şartlar sağlanırsa Beşiktaş'a gidebilir, Demba Ba ile müthiş ikili olur” dedi.
 
Sezonu şampiyon tamamlama hesapları yapan Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için de çalışmalarına hız verdi. Başkan Fikret Orman'ın “Vodafone Arena'ya yıldız yağacak” sözü doğrultusunda ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş scout ekibi, yakın geçmişte Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmeyi başaran ancak kıymeti pek bilinmeyen bir Sambacı'yı gözüne kestirdi. 
 
Kleber Laube Pinheiro. Portekiz Gazetesi Journal De Naticias'ın usta spor muhabiri Norberto Lopes, Avrupa futbolunun kıyıda kalmış yeteneği Kleber'in yeteneklerini paylaştı. 
 
Teknik bir oyuncu 25 yaşındaki genç golcünün yeteneklerinden bahseden Norberto Lopes, “Kleber, Brezilya futbolunun en yetenekli oyuncularından biri. 2011'de Atletico Mineiro'dan geldiğinden beri onu takip ediyorum. Takıma, Falcao'nun yerini doldurması için dahil edildi. Ancak Jackson Martinez ve Vincent Aboubakar'ın ardında kalması sebebiyle kendisini fazla gösteremedi. Bir sezon daha yedek geçirmemek için kiralık olarak Estoril'e gitti. Bu sezon 10 gol attı ve kendisini tekrar kanıtladı. Hızlı bir oyuncu olmasının yanında teknik bir isim” ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'a ‘hayır' demez
 
Kleber'in, sürekli oynayamadığı için kendisini kötü hissettiğini aktaran Lopes, “Kafa toplarındaki hakimiyetine ek olarak birebir pozisyonlardaki etkinliği dikkat çeken özelliklerinden... 
 
Sezon sonunda takımıyla sözleşmesi bitiyor ve ayrılmak istiyor. Her zaman oynayabileceği bir takımda forma giymeyi planlıyor. Eğer istediği şartlar sağlanırsa Beşiktaş'a gidebilir. Senegalli yıldız Demba Ba ile süper bir ikili olurlar” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!