comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Yönetimden futbolculara uyarı

07 Nisan 2015, Salı 14:40
Yönetimden futbolculara uyarı

Beşiktaş'ta İstanbul Başakşehir karşısında alınan 0-0 lik beraberliğin ve kaybedilen 2 puanın şoku yaşanırken, karşılaşma sonunda başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi soyunma odasında futbolculara bir an önce toparlanın uyarısında bulundu.

Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden ve oyuncularla konuşan Orman ve Çebi'nin "Sizlere yakışan kalan 8 maçı kazanmanız. Böyle oynamaya hakkınız yok. Biz üstümüze düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz. Aynı ciddiyeti sizlerden de bekliyoruz. Bu maçtaki kötü oyunu bir kenara bırakın ve kalan 8 maçta galibiyetleri alın'' ifadelerini kullandı.
 
Orman ve Çebi'nin teknik direktör Slaven Bilic'e de beraberliğin nedenlerini sordukları ve takımın yeniden çıkışa geçmesi gerektiğini belirttikleri öğrenildi.  
 
Bu arada Hırvat teknik adam da maç sonrası futbolcularına sergiledikleri oyun nedeniyle eleştirilerde bulundu. Biliç, fiziksel olarak güçlü olan futbolcularının kendilerinden beklenen performansı sahaya yansıtamamalarından yakındı. 
 
Hırvat teknik adam, teknik kapasitesi yüksek oyuncularının beklenen çizgiye çıkamaması nedeniyle tepki gösterirken, özellikle hücum hattındaki istenilen düzeyde oynamayan futbolcularına yüklendi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!