comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tomas Sivok hazır kıta

02 Nisan 2015, Perşembe 11:41
Tomas Sivok hazır kıta

Beşiktaş'ta savunmada yaşanan sıkıntılar ‘unutulan bir ismi' öne çıkardı! Bilic, uzun süren sakatlık döneminin ardından hazır hale gelen Tomas Sivok'u Başakşehir maçının ilk 11'i için hazırlıyor.

Club Brugge ve Fenerbahçe yenilgileri sonrası milli maç arası Beşiktaş'a ‘ilaç' gibi gelmişti. 15 günlük dönemde hem moral olarak biraz toparlanan hem de sakat oyuncularının katılımıyla derin bir nefes alan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir maçına odaklandı. Pazartesi günü oynanacak maç öncesi Kartal'ın 3 stoperinden Milosevic'in sakatlığının sürmesi, Pedro Franco ve Ersan Gülüm'ün de ağrılar nedeniyle dün bireysel çalışması, savunmada değişim sinyallerini beraberinde getirdi. Daha önce savunmayı Necip takviyesiyle ayakta tutmaya çalışan teknik direktör Slaven Bilic, Tomas Sivok'a sarıldı. 
 
KONUŞMA ETKİLİ OLDU 
 
Milli maç arasında teknik direktör Bilic'le konuşan ve “Ben bu takıma geldiğim ilk yıl şampiyonluk yaşadım. Son yılımda da aynı başarıyı yaşamak, takımın bu başarısına katkı vermek istiyorum. Saktlığım geçti, göreve hazırım” diyen Çek stoper, 11'e göz kırptı. Bilic'in Başakşehir maçında Pedro Franco ile birlikte Tomas Sivok'u ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!