comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman'dan Ferrari yorumu!

18 Ekim 2012, Perşembe 01:00

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski futbolcuları Matteo Ferrari için CAS Mahkemesi'nin verdiği 7,8 milyon Euro'luk cezayla ilgili konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski futbolcuları Matteo Ferrari için CAS Mahkemesi'nin verdiği 7,8 milyon Euro'luk cezaya itiraz edeceklerini ve davayı bir üst mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Beşiktaş Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyeliği ve TJK Asli Üyeliği görevlerinde bulunmuş Şevket Belgin'in anısına düzenlenen at yarışını izleyen Orman, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, davanın daha önce açıldığını ve kendilerinin ellerinden gelen hukuksal mücadeleyi yaptılarını ifade ederek, "Sporcunun avukatları ile konuşup uzlaşmaya çalıştık, oturup konuştuk. Tamer Kıran İtalya'ya gittiğinde de oyuncuyla konuştu. Ama uzlaşma zemini bulunamadı. Meblağlar yükseldi. Aslında o zaman düşünmüştüm bu meblağlarda uzlaşsaydık diye ama o zaman da 'bu dava kazanılacaktı siz bu paraları boşu boşuna verdiniz' diyeceklerdi. Çünkü şu an ki cezayla arada kalan fark çok azdı. Bir de sporcunun vergiyle alakalı bir talebi vardı. Vergi ile oluşan meblağ 15 milyon Euro idi ama ona gereken müdahaleyi yaptığımız için vergi içinde olmadı. Bundan sonra bir üst mahkemeye başvuracağız ve hukuksal sorun devam edecek" dedi.

Fikret Orman, "Bu konuda kaynak arayışınız var mı?" şeklindeki soru üzerine ise esprili bir şekilde şu yanıtı verdi; "Bunun için buraya geldim. Jokey Kulübü'nde çok para var."