comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Daum, Beşiktaş için umutlu konuştu

13 Mart 2015, Cuma 11:15
Daum, Beşiktaş için umutlu konuştu

Brugge-Beşiktaş maçını yerinde takip eden Christoph Daum, 2-1'lik galibiyetin Belçika ekibi için iyi bir skor olmadığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelen iki takımın da geçmişte hocalığını yapan Christoph Daum, dün geceki karşılaşmayı yakından takip etti. İki eski takımının buluşmasını statta izleyen ve yayıncı kuruluş için de yorumculuk yapan Alman teknik adam karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Brugge Teknik Direktörü'nü tebrik eden Daum, Belçika ekibine uyarılarda da bulunarak şunları söyledi:
 
"Bu maçı izlemek benim için büyük bir zevkti. Buradaki eski dostlarımla da görüştüm. Çok güzel bir geceydi. Çünkü geçmişte Beşiktaş ile de önemli başarılar kazanmıştım. Maça gelirsek... Çok keyifli bir maç olduğunu söyleyemeyeceğim. Preud'Homme Türkleri iyi analiz etmiş. Beşiktaş turun favorisi olan taraf gibi oynayamadı. Oyunun kontrolünü eline geçiremedi. Tabi bu iki ayaklı bir maç olduğu için fazla risk almak istemediler. Sonuçta Brugge kazandı. Ancak bu skor onlar için İstanbul'da yeterli olmayabilir".   

Bugün Hakan'ı izleyecek
 
Brugge-Beşiktaş maçının ardından derhal yola koyulan Christoph Daum, Almanya'nın yolunu tuttu. Türkiye'de bir dönem Fenerbahçe ve Bursaspor'u da çalıştıran deneyimli teknik adam, bir başka eski takımı Stuttgart'ın maçını kaçırmak istemediğini söyledi. Stuttgart bu gece, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın formasını giydiği Bayer Leverkusen ile karşılaşacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!