comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta Dettman dönemi resmen başlıyor

03 Mart 2015, Salı 11:40
Beşiktaş'ta Dettman dönemi resmen başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş İntegral Forex Takımı Baş Antrenörlük görevine getirilen Finlandiyalı Henrik Dettmann ile basın önünde imza töreni yapıldı.


Beşiktaş İntegral Arena'da, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende Finlandiya Milli Takımı'ndan transfer edilen Dettman, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Finli antrenör Dettman, "Öncelikle Türkçe öğrenmek için elimden geleni yapacağım. Şu an İngilizce konuştuğum için özür dilerim. Beşiktaş'ın antrenörü olma şansından dolayı çok mutluyum. Buraya ilk geldiğimden beri öğrenmek istediğim ilk kelime sabır kelimesi oldu. Tüm kalbimle başarılara doğru yol alacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.
Törende bir konuşma da Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptı. Takımlarının EURO Lig şampiyonluğunu alacaklarına inandığını söyleyen Başkan Orman, "Bizim basketbol takımımızın EURO Lig şampiyonluğunu alacağına inanıyorum. Maalesef kötü bir hikaye geçirdik. Hiç bir şekilde bunu kimseye fatura etmiyoruz. Bir kan değişikliği lazım oldu. Bu değişikliğe gidiyoruz. Kariyerini kanıtlamış bir hoca getirdik. Çok büyük umutlarımız var kendisinden. Ligde de kimsenin beklemediği bir performans göstereceğiz. Buradan iyi kadromuzla önemli işler yapacağız. Hayırlı olsun inşallah güzel günler göreceğiz." dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!