comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nı TFF'ye bildirdi

02 Mart 2015, Pazartesi 18:48
Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nı TFF'ye bildirdi

Beşiktaş kulübü, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayımladı.

FutbolArena - Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği 2015-2016 sezon planlaması için Atatürk Olimpiyat Stadı'nı TFF'ye bildirdiği yer aldı.

İşte o açıklama
Kulübümüzün 2015-2016 sezonu planlamasında, Spor Toto Süper Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Kupaları müsabakalarının oynanacağı stadyumu prosedür gereği bildirme zorunluluğu vardır. 
 
Nisan ayı içerisinde bu bildirimi yaparken tamamlanmış ve müsabaka oynanabilir bir stadyumun gösterilmesi zorunludur. 
 
Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır. 
 
Kulübümüz, daha sonra yeni bir stadyum gösterebilme hakkına sahiptir ve basında yer alan abartılı yazılar bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır. 
 
Kulübümüzün en önemli hedefi Vodafone Arena'yı yeni sezona yetişecek şekilde tamamlamak ve tüm maçlarımızı yuvamızda oynamaktır. 
 
Taraftarlarımızın ve kamuoyunun basında yer alan abartılı ve bilgi eksikliğinden kaynaklanan haberlere itibar etmemesini rica ederiz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!