comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba ve Gökhan Töre: 'Bu maç kaçar mı?'

26 Şubat 2015, Perşembe 08:41
Demba Ba ve Gökhan Töre: 'Bu maç kaçar mı?'

Demba Ba ile Gökhan Töre, teknik heyetle yaptıkları görüşmede, “Bu maçta oynamayıp, hangi maçta oynayacağız” diyerek, forma istedi. İki yıldız bugün ilk 11'de sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın bu sezona damga vuran en önemli isimlerinden Demba Ba ile Gökhan Töre'nin, Liverpool karşısında ne olursa olsun oynamak istediklerini günler öncesinden söyledikleri öğrenildi.
 
Sol kalçasındaki ağrıları yüzünden geçtiğimiz pazar akşamı Eskişehirspor'a karşı forma giyemeyen Demba Ba ile Liverpool deplasmanında sol ayak bileği ciddi şekilde burkulan ve Eskişehir'de yarım saat görev yapabilen Gökhan Töre'nin, teknik heyet ve kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'la yaptıkları görüşmede mutlaka sahada olacaklarını bildirdikleri belirlendi.
 
Liverpool maçının hem kulüp hem de taraftarlar için çok önemli olduğunu belirten siyah-beyazlı oyuncuların, “Sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Bu maçta oynamayıp hangi maçta oynayacağız! Stat tamamen dolacak. Böyle bir günde sakat sakat oynamaya bile razıyız” diyerek forma istedikleri kaydedildi.
 
Demba Ba ve Gökhan Töre'yi bugün ilk 11'de sahaya sürecek olan Teknik Direktör Slaven Bilic, Mustafa Pektemek ve Kerim Frei'ye kendilerini hazır tutmalarını söyledi.
 
Hırvat teknik patron, Demba Ba ve Gökhan'ın maçta sakatlık sorunu yaşamaları halinde bu oyuncuları sahaya sürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!