comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Liverpool için sustu!

24 Şubat 2015, Salı 08:59
Beşiktaş, Liverpool için sustu!

Slaven Bilic'in, Eskişehir'deki tercihlerine tepki gösteren Beşiktaşlı yöneticiler, İngiliz ekibiyle oynanacak maç nedeniyle suskun kaldı.

Liverpool rövanşı öncesi Eskişehirspor deplasmanında 3 altın puan bırakan Beşiktaş'ta moraller bozuldu. Teknik Direktör Slaven Bilic'in kadro seçimi ve yaptığı değişiklikler siyah-beyazlı yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.
 
Hırvat teknik adamın rotasyon düşüncesini doğru bulan siyah-beyazlı yönetim, Demba Ba'nın son anda kadrodan çıkarılmasıyla endişelenmeye başladı. Maçın ilk yarısında yakalanan fırsatlar nedeniyle içi rahat olan yöneticiler asıl şoku, Bilic'in oyuncu değişikliklerinde yaşadı.
 
Hava bozulmasın
 
İkinci yarıda sürpriz şekilde üçlü savunmaya dönen Slaven Bilic'in, Serdar'ı kenara alarak Atiba'yı sağ beke göndermesi, oyundan çıkan Motta'nın yerine de Ersan Gülüm'ü sol beke kaydırması, Beşiktaşlı yöneticileri adeta şoke etti. 1-0 kaybedilen maçın ardından Bilic'in tercihleri hakkında basına demeç vermekten kaçınan siyah-beyazlıların kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerde Hırvat teknik adamı eleştirdikleri belirlendi. Beşiktaşlı idarecilerin bu sezon Süper Lig şampiyonluğunun Liverpool rövanşından daha önemli olduğunu dile getirdikleri kaydedildi.
 
Vodafone Arena'ya şampiyon olarak dönmek ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğru katılmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlıların, Liverpool maçı öncesi sessiz kalmayı tercih ettikleri aktarıldı. Eskişehirspor yenilgisine “iş kazası” olarak bakan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ciddi bir puan farkı olmaması nedeniyle pozitif ortamı bozmak istemedikleri de vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!