comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş kritik dönemeçte

21 Şubat 2015, Cumartesi 15:42
Beşiktaş kritik dönemeçte

Beşiktaş, hem Avrupa'da hem de ligde kritik bir 5 günün içerisine girecek. Liverpool mağlubiyetinin ardından lige dönen siyah-beyazlılar yarın Eskişehir'de zirveyi kaptırmamak için ter dökecek.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, yarın deplasmanda Eskişehirspor'a konuk olacak. İngiltere'de alınan mağlubiyeti unutturmak isteyen Bilic ve öğrencileri lige iyi bir dönüş yaparak, önlerindeki kritik beş günü hasarsız atlatmanın planlarını yapıyor.
 
Andield Road'da Liverpool'a karşı oynadığı oyunla hem izleyenlerden hem de otoritelerden tam not alan ama şanssız bir penaltı golüyle İstanbul'a mağlubiyetle dönen Beşiktaş, zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı Eskişehir'de test edecek. Yarın oynanacak karşılaşma öncesi futbolcularından İngiltere'de alınan mağlubiyeti unutmalarını isteyen Hırvat teknik adamın öğrencilerine en büyük tesellisi ise son haftalarda oynanan pozitif futbol. Yarın Eskişehirspor maçında alınacak galibiyetle adeta doping depolayacak olan Bilic ve öğrencileri, bu motivasyonla perşembe günü Olimpiyat Stadı'na moralli gitmek istiyor. Siyah-beyazlı takımda yarından itibaren başlayacak olan kritik beş gün, belki de hem lig açısından hem de Avrupa arenasındaki gelecek planları açısından Beşiktaş'ın dönüm noktası olacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!