comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ahmet Çakar: 'Beşiktaş'a yazık oldu'

20 Şubat 2015, Cuma 09:17
Ahmet Çakar: 'Beşiktaş'a yazık oldu'

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'a penaltıyla kaybetmesini Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'a İngiltere'de penaltı golüyle yenilmesinin ardından iki eski hakem Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu, maçı ve penaltı pozisyonunu değerlendirdi.
 
İşte iki eski hakemin karşılaşma ve pozisyonal ilgili görüşleri...
 
Ahmet Çakar: Beşiktaş'a yazık oldu
 
Son yarım saatte Balotelli'yi oyuna sokup bulabilecekleri belki tek bir pozisyonu gole çevirip İstanbul'a avantajlı gelmek istediler. İşte dedik ya, futbol 90 dakika. Bir anlık hata her şeyi mahvediyor. O hata da 85'te geldi. İbe, korkunç bir hızla ceza alanına girdi, Motta arkasında kaldı ve amatörce bir penaltı bütün umutları azaltıverdi.
 
Dün gecenin özeti şu; Beşiktaş, Liverpool'dan çok daha netini buldu ama maçı kazanan Liverpool oldu.
 
Sonuçta her şey bitmedi. İstanbul'daki rövanşta Beşiktaş için tablo çok zor ama asla imkansız değil. Çünkü kim ne derse desin Liverpool eski Liverpool değil. Maçın isimsiz Polonyalı hakemi Marciniak'ı kutlamak lazım. Bence Beşiktaş'ı hiç ezdirmedi. Kimse penaltıya kızmasın, çünkü çok net ve açık bir penaltıydı. Kızılacaksa Beşiktaş taraftarı Motta'ya kızmalı.
 
Gecenin özeti şu; Beşiktaş, Liverpool'dan çok daha netini buldu ama kazanan Liverpool oldu.
 
Erman Toroğlu: Penaltı kararı doğru
 
Gökhan Töre kendine oynadı. Motta ve Ersan Gülüm Beşiktaş defansının ortasında her an patlamaya hazır iki el bombası gibiler. Ya biri patlıyor ya da diğeri. Cenk kalede sırıtmadı. Olcay Şahan uzun zamandır olmadığı gibi dün gece de yoktu. Serdar, Beşiktaş'ın sağ beki değil. Demba Ba istediği topları alamadı.
 
İstanbul'da şimdi Beşiktaş skoru 2-0 yapmak için oynayacak. O zaman da siyah beyazlılar defansta her türlü riski alacak. Liverpool'un da ekmeğine yağ sürecek. Bence çok büyük terslik olmazsa tur Liverpool'un gözüküyor. Bunu söylememin nedenin altında Beşiktaş takımının abuk subuk işler yapıp defansta rakibine hiç olmadık yerlerde pozisyon vermesi geliyor. Örnek mi istersiniz; dün akşam Motta'nın yaptığı penaltı. Beşiktaşlılar itiraz ettiler ama penaltı kararı doğruydu. Beşiktaşlıların hakeme söyleyecekleri bir şey yok!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!