comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Arsenal'den sonra Liverpool'a da 1-0 yenildi

20 Şubat 2015, Cuma 00:32
Beşiktaş, Arsenal'den sonra Liverpool'a da 1-0 yenildi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde İngiltere'de Arsenal'e 1-0 yenilmişti. Avrupa Ligi'nde yine İngiltere'de bu kez Liverpool'a aynı sonuçla mağlup oldu.

FutbolArena - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde İngiltere'de Arsenal'e 1-0yenilmişti. Avrupa Ligi'nde yine İngiltere'de bu kez Liverpool'a aynısonuçla mağlup oldu.

Sezon başında Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord'u eledikten sonra Arsenal ile eşleşen Beşiktaş, İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı rakibine İngiltere'de 1-0 mağlup olarak elenmişti. O karşılaşmada golü Alexis Sanchez'den 45. dakikada yiyen Beşiktaş, Demba Ba ile son dakikalarda çok net bir pozisyondan yararlanamamıştı.
Liverpool'a karşı ise aynı skorla sahadan yenik ayrılan Beşiktaş yine Demba Ba'nın net bir pozisyondan yararlanamadığı ve iyi direnç gösterdiği karşılaşmada bu kez golü 85. dakikada penaltıdan Balotelli'nin ayağından yedi.

Avrupa Ligi gruplarından Tottenham ile de 2 maç oynamış olan siyah-beyazlılar İngiliz ekiplerine karşı bu sezon 5. maçını oynamış oldu. Bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!