comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olcay Şahan tur için iddialı konuştu

16 Şubat 2015, Pazartesi 16:10
Olcay Şahan tur için iddialı konuştu

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Takım arkadaşları Veli Kavlak, Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş ile birlikte Capitol Alışveriş Merkezi'nde Vodafone mağazasının açılışına katılan Olcay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligin 20. haftasında dün Bursaspor ile oynadıkları karşılaşma boyunca iyi mücadele verdiklerini belirten Olcay, son dakikada gelen golle 3-2 kazandıkları için sevinçli olduklarını kaydetti.

Elde ettikleri galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'nde 19 Şubat Perşembe günü İngiltere'nin Liverpool takımıyla yapacakları 2. tur ilk karşılaşması öncesi moral bulduklarını vurgulayan milli futbolcu, "Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz belli. Çok güzel bir seri yakaladık. Özgüven bulduk, bunun karşılığını Liverpool maçında göstereceğiz. Herkesin özgüveni çok yüksek. Bu şekilde maça hazırlanıyoruz" diye konuştu.

İstanbul'daki maçlarda taraftar sayısının az olmasına değinen Olcay, buna rağmen taraftarların kendilerine gereken desteği verdiğini söyledi. Taraftarla sıkıntılarının olmadığını anlatan tecrübeli oyuncu, "Bizi çok iyi destekliyorlar. Hava ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şartlarından gelmemiş olabilirler. Onlar bizi yüzde 100 destekler" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Slaven Bilic'in Liverpool'u kağıt üstünde favori göstermesine değinen Olcay Şahan, "Kalitemizi biliyoruz. Liverpool, İngiliz takımı. Bu sezon İngiliz takımlarına karşı iyi skorlar aldık. Tur atlayıp devam edeceğimize inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Olcay Şahan, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının Ankara'daki Osmanlı Stadı'na alınmasının taraftar açısından olumlu olduğunu sözlerine ekledi.

Mağazanın açılışını yapan siyah-beyazlı futbolculara alışveriş merkezindeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!