comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman tanışma ve dayanışma programına katıldı

09 Şubat 2015, Pazartesi 13:10
Fikret Orman tanışma ve dayanışma programına katıldı

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği tanışma ve dayanışma programına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmesinin ardından davullar ve taraftarlar eşliğinde Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde karşılanan başkanlar, coşkuyla ağırlandı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin tanışma ve dayanışma gecesinde taraftarlar ve dernek yetkilileri, Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını bir arada izledi.

Maç sonunda Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ve taraftarlar ile BKM'de buluşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, zafer heyecanını tüm taraftarlar ile paylaştı. Programda Türk Sinema sanatçısı Nuri Alço da yerini aldı.

"ÇOK GURURLUYUM"
Beylikdüzü'ndeki Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği tanışma ve dayanışma programında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, lider bir camianın başkanı olmaktan çok gurur duyduğunu belirterek galip geldikleri maçla ilgili de, "Zor bir geceden geldim. Bu maç bizi yordu. Şu anda şampiyonluk için daha çok yolumuz var." dedi.

Esprili üslubu ile salonda sempati toplayan Başkan Orman, "Beşiktaşlılar dernek başkanının evlilik fotoğraflarına baktım. Forma ile evlenmişler. Bu çiftimize sözümüz olsun yeni stadımız tamamlandığında düğünü orada yapalım." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Orman ardından konuşan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Türk sporunun centilmenliğe ihtiyacının olduğunu vurgulayarak 4 büyük takıma 'Centilmenlik Parkı' müjdesi verdi. Başkan Fikret Orman'ı ağırlamaktan kıvanç duyduğunu söyleyen İmamoğlu, "Umarım bu belirttiğim centilmenlik tüm spor camiasına yansır. Yapacağımız centinmenlik parkının içinde bütün takımların kulüplerine yer vermek istiyoruz. Diğer taraftarlarımızın da Beylikdüzü'nde dernek kursunlar. Tek şartımız ise herkesin birlik ve beraberlik içinde maç izlemesi." diye konuştu.

Düzenlenen gecede, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na plaket veren ve isminin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye eden Fikret Orman, sonra İmamoğlu'yla birlikte pasta kesti. Programda ayrıca derneğe katkı sunmak amacıyla ünlü Beşiktaşlı futbolcuların formaları ve futbol topu açık arttırma ile satıldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!