comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta eski başkan Gazi Akınal yarın toprağa verilecek

05 Şubat 2015, Perşembe 16:40
Beşiktaş'ta eski başkan Gazi Akınal yarın toprağa verilecek

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Gazi Akınal vefat etti.

Siyah beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Akınal'ın vefat ettiği belirtilerek, cenaze töreni ile ilgili de bilgi verildi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Merhum Gazi Akınal için kulüp binamızda tören düzenlenecek." denilerek şu bilgiler verildi:

"1977-1979 ve 1979-1980 yıllarında iki dönem Beşiktaşımızın Başkanlığını yapan, 2000-2002 yılları arasında ise Divan Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen, camiamızın duayenlerinden, kıymetli ağabeyimiz merhum Gazi Akınal için yarın (6 Şubat) saat 11.00'de Akaretler'deki kulüp binamız önünde bir tören düzenlenecek.
Kulüp binamızda yapılacak törenin ardından Gazi Akınal'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek."

Bu arada Gazi Akınal'ın vefatının duyulmasıyla birlikte, Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte bir çok kulüpten de başsağlığı mesajı yayımlandı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), internet sitesinde yer alan mesajda, "Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Gazi Akınal'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 1977-1979 yılları arasında Beşiktaş kulüp başkanlığı yapan merhum Gazi Akınal'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Gazi Akınal için taziye ve başsağlığı mesajı yayımlayan kulüplerden Fenerbahçe'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Gazi Akınal'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Akınal ailesi olmak üzere sevenlerine, Beşiktaş ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise "Merhuma Allah'tan rahmet, Beşiktaş camiasına, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

Trabzonspor kulübünün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Gazi Akınal'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.1977-1979 yılları arasında Beşiktaş kulüp başkanlığı yapan merhum Akınal'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!