comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tomas Sivok: "Şampiyon olmadan gitmem"

05 Şubat 2015, Perşembe 11:41
Tomas Sivok:

Siyah beyazlıların savunmacısı Sivok, “Şimdiye kadar bana kimse gelip, gideceğimi söylemedi. Tabii ki burada Bilic'in kararı önemli. Ama gönderileceksem de, sezon sonu mutlu sona ulaşarak ayrılmak istiyorum” dedi.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, zirvede takibini sürdürüyor. Kartal'da sözleşmesi yenilenmeyen ve sezon sonu Bilic'in kararına göre takımdan ayrılıp ayrılmayacağı netleşecek olan Çek savunmacı Sivok, önemli açıklamalarda bulundu.
 
Ara transferde stopere Milosevic'in takviye edilmesiyle, bulunduğu bölgede alternatifi artan Sivok, “Teknik direktörümüz Bilic beni tercih eder ya da etmez... Ben, takımı şampiyonluğa götürmek için arkadaşlarımla var gücümle çalışıyorum” ifadelerini kullandı.
 
‘3 KULVARDA DA iDDiALIYIZ'

Sakatlığının tam anlamıyla geçmesini beklediğini dile getiren Çek stoper, “Görev verilirse seve seve oynarım” diye konuştu. Uzun bir tedavi süreci yaşayan Tomas Sivok, “Şu anda başta yöneticimiz Mete Vardar olmak üzere tüm idareciler eski sağlığıma kavuşmam için çaba sarfediyor. Milli Takım doktorumuz ve Acıbadem'den önemli doktorlar tarafından kontrol ediliyorum” dedi.
“Bana bugüne kadar kimse gideceğimi söylemedi” diyen Sivok, “Kadromuz inanılmaz işler başarıyor. Üç kulvarda emin adımlarla ilerliyoruz. En azından birinde mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!