comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Olcay Şahan'ın başarısının sırrı

03 Şubat 2015, Salı 09:17
İşte Olcay Şahan'ın başarısının sırrı

Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu maçlarında fileleri havalandıran Olcay Şahan özel çalışmalarının meyvelerini topluyor.

Beşiktaşlı Olcay Şahan'ın son maçlarda attığı gollerin perde arkasında, Teknik Direktör Bilic'in yardımcısı Edin Terzic'in bulunduğu ortaya çıktı. Kartal'ın gol yükünü çeken isimlerden biri olan Olcay'ın uzun süredir idmanlardan sonra Terzic'le son vuruşlar üzerinde çalıştığı belirlendi.
 
Siyah-beyazlı futbolcunun son dönemde Edin Terzic'le birlikte bütün antrenmanlardan sonra ceza sahası içine koşu yaparak, buraya gönderilen topları kaleye gönderdiği öğrenildi. Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu maçlarında fileleri havalandıran Olcay'ın performansı Bilic'in de yüzünü güldürdü.
 
Sözleşme uzatılacağı dönemde teknik heyet tarafından düşünülmeyen fakat Başkan Fikret Orman'ın baskısıyla takımda kalması sağlanan Olcay Şahan'ın golleri Orman'ı da çok sevindirdi. Performansıyla Başkan'ın yüzünü kara çıkarmayan Olcay'ın yakın çevresine, “Gollerime ve rekorlara devam edeceğim” dediği kaydedildi.
 
Attığı gollerle Beşiktaş'ın gizli forveti haline gelen Olcay Şahan'ı, siyah-beyazlı takım arkadaşları da el üstünde tutuyor. Olcay'ın ise özellikle kaptan Tolga Zengin'e büyük saygı duyduğu aktarıldı. Tecrübeli ikilinin ağabey-kardeş gibi oldukları belirtildi.
 
Bu arada bazı yöneticilerin, Olcay Şahan'ın maçlarda 90 dakika sahada kalması görüşünü savundukları vurgulandı. Siyah-beyazlıların, yıldız oyuncunun özellikle son bölümlerde gol ve asist yaptığına dikkat çektikleri kaydedildi.
 
Gençlerbirliği'nden sonra Mersin İdmanyurdu filelerini de havalandıran Olcay Şahan, Süper Lig'deki gol sayısını 6'ya çıkardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!