comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Saral: 'Zeminimiz düzelirse Beşiktaş ile stat paylaşılacaktır'

02 Şubat 2015, Pazartesi 12:50
Saral: 'Zeminimiz düzelirse Beşiktaş ile stat paylaşılacaktır'

İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Fatih Terim Stadı'nın zemininde problemler olduğunu, zemin müsait olursa Fatih Terim Stadı'nı Beşiktaş ile yine paylaşabileceklerini söyledi. Saral, bu kararı kendilerinin değil sahanın durumunun vereceğini kaydetti.


Mustafa Saral, Fatih Terim Stadı'nın zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle kurmuş oldukları suni güneş sistemi konusunda bilgiler verdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kurmuş olduğu sistemin Fatih Terim Stadı'nda da hayata geçirildiğini ifade eden Saral, "26 Temmuz'da stadımız açıldı. Ancak zemindeki çimin serilme dönemi kış dönemine geldi. Bu stadı Beşiktaş ile de paylaştık. Ekstradan maçlar oynadı. Zeminde sorunlar oluştu. Şu ana kadar 20 maç oynadı." dedi.
İstanbu Başakşehir Kulübü yöneticisi, "Beşiktaş ilk yarıda bazı maçlarını burada oynamıştı. İkinci yarı yine bazı maçlarda burada oynamak isterse tavrınız ne olur ?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Zeminde şu anda ciddi problemler var. Zemini toparlamak için biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon sonuna doğru eğer saha da zemin de müsait olursa, başkanımız bu konuda açıklamalarda bulunmuştu. Stat mutlaka paylaşılacaktır diye düşünüyorum. Önceliği bizim kararımız değil sahanın durumu verecektir."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!