comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta sıra Atiba'ya geldi

01 Şubat 2015, Pazar 11:42
Beşiktaş'ta sıra Atiba'ya geldi

Yönetimin, 31 yaşındaki futbolcuyla seneliği 1.3 milyon Euro'dan 1 yılı opsiyonlu 4 sezonluk anlaşmaya vardığı, imzaların önümüzdeki haftaya atılacağı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar'ın, takımdaki 5 isimle sözleşme yenilemesinin ardından gözler, Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson'a çevrildi. İlk etapta Haziran ayında sona erecek olan kontratı için senelik 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve ek olarak da 250 bin Euro imza parası isteyen 31 yaşındaki futbolcu, Tolgay Arslan transferiyle kulübün elinin güçlenmesinin ardından inadından vazgeçti. Yönetimin, 1.3 milyon  Euro'dan 1 yılı opsiyonlu 4 senelik sözleşme şartlarını kabul eden başarılı orta alana, ek olarak 10 bin Euro maç başı ücret ödeneceği öğrenildi. Her yıl 100'er bin Euro artan bir kontrat önerdikleri deneyimli futbolcuyla yola devam kararı alan Siyah-Beyazlı idareciler de, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek olan oyuncunun avukatıyla görüşüp işi resmiyete dökmeyi planlıyor.
 
Sakatlığı moralleri bozdu
 
Ligdeki Mersin İdmanyurdu karşılaşması için dün yapılan takım çalışması öncesinde MR'a giren Atiba'nın, sol kasığındaki problem nedeniyle bugünkü karşılaşmada yer almayacağı açıklandı. 
 
Tedavisine İstanbul'da devam edilecek olan Kanadalı oyuncunun, perşembe günü Türkiye Kupası'nda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!