comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, anlaşmaya vardığı oyuncular için imza töreni düzenledi!

30 Ocak 2015, Cuma 14:33
Beşiktaş, anlaşmaya vardığı oyuncular için imza töreni düzenledi!

Beşiktaş kulübü ara transferde kadrosuna kattıkları futbolcular ve sözleşmesi yenilenen isimler için imza töreni düzenledi.

FutbolArena - Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yeni transferler Alexander Mitrovic, Tolgay Arslan ve Daniel Opare dışında iç transferde anlaşmaya varılan Mustafa Pektemek, Cenk Gönen, Atınç Nukan, Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Ahmet Nur Çebi, oyuncuların Beşiktaş'a yakışır bir karakterde olduklarını söyledi. Ahmet Nur Çebi, Atiba ile ilgili sorulara ise, "Atiba istediğimiz bir oyuncu, Görüşmeler sürüyor. İnşallah onunla masaya oturacağız. Futbolcularımızın hiçbiri transferde bizi zorlamadı. Bundan sonra onlara düşen görev, şampiyon olmak." şeklinde konuştu.
Yeni transferlerden Tolgay Arslan, "Beşiktaş'ta bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Ben uzun vadeli geleceğimi Beşiktaş yönünde oluşturdum. Kalbim Beşiktaş için çarpıyor. Hayatta her şey para değildir. Ben mutlu olmak istedim. Trabzonspor değil sadece, İngiltere ve İtalya'dan da teklifler aldım. Trabzon da gelip, beni ikna etmeye çalıştı. Kararımı kolaylaştıran yöneticilerimize teşekkür ederim."

Bir diğer transfer Daniel Opare ise, "Beşiktaş formasını giymek herkese nasip olmaz. Bu fırsatı ele geçirdiğim için çok gururluyum. Bu formayı giymek çok çalışmayı gerektiriyor" dedi.

İsveç Ligi'nden alınan Milosevic, Beşiktaş'ın adını ilk duyduğu günden bu yana büyük onur duyduğunu ve Beşiktaş'ta bulunmaktan dolayı gururlandığını söyledi.

Sözleşmesi yenilenen futbolculardan Veli Kavlak ise, daha önce başka takımlardan da teklifler aldığını ancak Beşiktaş'a her zaman öncelik tanıdığını ve sözleşme imzalamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!