comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta 3 transfer ilk 11'deydi

29 Ocak 2015, Perşembe 22:19
Beşiktaş'ta 3 transfer ilk 11'deydi

 Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i 3-1 yenerken yeni transferler Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan da forma giydi. 

FutbolArena - Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Sarıyer'i 3-1 yenerken yeni transferler Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan da forma giydi. 

Beşiktaş'ın uzun süre peşinden koşup transferi için Trabzsonspor ile yarıştığı Tolgay Arslan, Sarıyer'e karşı orta sahanın ortasında Necip Uysal ile birlikte görev aldı. Tolgay'ın Jose Sosa ile pas uyumu dikkat çekerken özellikle hücum ve kanat oyuncularının hareketlendiği bölgelere attığı ara paslar da tehlike yarattı. Topu iyi kullanan ve ofansı düşünerek takımı atağa kaldıran Tolgay, takımını 3-1'lik üstünlüğe taşıyan golü de atan isimdi. Bu golde de hem top hakimiyetini, hem atağa çıkışlardaki başarısını hem de şutlardaki etkisini ortaya koyan Tolgay'ın dikkat çeken bir başka özelliği de maç içinde takım arkadaşlarıyla sürekli konuşup duracağı yerler konusunda uyarıda bulunması oldu. 
Stoper olarak AİK'ten kadroya katılan Milosevic maçın ilk yarısında kendisini zorlayacak bir pozisyon olmadığı için göze batmadı. Ancak İsveçli savunmacı Sarıyer'in attığı golde rakip oyuncu Cemre'nin kafa vurmasına izin vererek hata yaptı. Genç oyuncu ardından bir pozisyonda baskı görünce kalecisi Tolga Zengin'e geri pası verdi ama bu pas kısa düşünce kalede büyük tehlike yaşandı. 

En çok merak edilen transferlerden biri olan sağ bek Opare ise henüz yeni katıldığı takımda uyum sorunu yaşadı. Takım arkadaşlarıyla fazla diyalog kuramayan Ganalı oyuncu ileri çıkışlarda hızıyla etkili olurken zaman zaman sağ bekteki yerini kaybetti. Bir pozisyonda rakip oyuncuya omuz omuza mücadele sonrası dirsek atan Opare'nin kart görme potansiyelinin de olduğu ilk maçta görüldü. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!