comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olay adamı G.Saray ve Beşiktaş istemiş!

28 Ocak 2015, Çarşamba 17:21
Olay adamı G.Saray ve Beşiktaş istemiş!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın, Dünya Kupası'nda Neymar'ı sakatladığı için tepki çeken Kolombiyalı Juan Camilo Zuniga için teklif yaptığı iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş ve Galatasaray hakkında İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
 
İtalyan basınında yer alan habere göre, Sampdoria, Schalke ve Bayer Leverkusen'in yanı sıra, Beşiktaş ve Galatasaray da Napoli'nin Kolombiyalı savunma oyuncusu Juan Camilo Zuniga'ya teklif yaptı.
 
Ezeli rakiplerin, sağ bek pozisyonunun yanı sıra orta sahada da görev yapan oyuncuyu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralamak için teklif yaptığı belirtildi. 
 
Opsiyon bedelinin 6-7 milyon euro olmasına karşın Napoli'nin sezon sonuna kadar beklemek istediği ve 28 yaşındaki oyuncuyu en çok bonservis bedeli ödeyecek takıma satmayı düşündüğü iddia edildi. 
 
Dünya Kupası'nın olay adamı
Brezilya ile Kolombiya arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final maçında yıldız oyuncu Neymar'ı diz darbesi ile sakatlayan Zuniga, bir anda gündeme oturmuştu.
 
Omurga kemiğinde kırık tespit edilen Neymar'ı sakatlayarak turnuvayı kapatmasına neden olan Zuniga, aldığı ölüm tehditlerinin ardından kendisinin ve ailesinin güvenliğini sağlamak için koruma tutmak zorunda kalmıştı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!