comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Rıza Çalımbay'ın sıkıntısı sakatlıklar

28 Ocak 2015, Çarşamba 14:20
Rıza Çalımbay'ın sıkıntısı sakatlıklar

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, bu hafta Ankara'da yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. 

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, bu hafta Ankara'da yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. 

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde çalışan kırmızı-lacivertli oyuncular, hafif koşu ve ısınma hareketleriyle idmana başladı.

Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan Mersin İdmanyurdulu futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Sakatlığı devam eden Oktay Delibalta ile milli takımda olan Nakoulma antrenmana katılmazken, Vederson takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlıkları bulunduğu için önceki günkü idmana katılamayan Sinan Kaloğlu ve Welliton ile Serkan Balcı da takımla birlikte çalıştı. 

Serkan Balcı ve Vederson'un son durumlarının maç günü belli olacağı öğrenildi. 

Bu arada, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın defans oyuncusu Efe Halil Özarslan ile uzun süre konuştuğu ve çeşitli uyarılarda bulunduğu görüldü.

- Çalımbay sakatlıklardan yakındı

Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Bursaspor maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktıklarını söyledi.

Bu yıl kupa ile ligi birlikte götürme şansları olmadığını belirten Çalımbay, "Bizim bu yıl tek hedefimiz ligde iyi bir yerde olmak. Yani ilk 10'un içi bizim için ideal. Önümüzdeki yıl tabi ki kupaya da gideceğiz ligde de çok iyi yer için mücadele edeceğiz. Bizim hem kupa hem ligi götürmemiz mümkün değil" dedi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"En az 5-6 tane sakat arkadaşımız var. Beşiktaş'la 3 ihtimalli bir maç oynayacağız. Her şey olabilir. Şimdi tek sıkıntımız sakatlık. Vederson, Serkan Balcı, Oktay Delibalta ve Sinan Kaloğlu'nun sakatlıkları var. Nakoulma belki maça yetişecek. Beşiktaş takımı bu yıl mükemmel bir hava yakaladı. Ankara'da mükemmel bir taraftar desteğiyle oynuyorlar. Maçın zorluğunu biliyoruz ama biz oradan iyi bir şekilde çıkacağız. En son oynadığımız lig maçı sıradan bir maç değildi. Oradan da galibiyetle dönebilirdik. Sakat arkadaşlarımız maça yetişirse istediğimizi alacağız." 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!