comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: 'Şirin görünmek için!'

26 Ocak 2015, Pazartesi 16:20
Fikret Orman: 'Şirin görünmek için!'

Fikret Orman, Tolgay Arslan'ın transferiyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tolgay Arslan'ı transfer ettikleri için çok mutlu olduklarını anlatırken, anlaşma süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Siyah-beyazlı kulübün Tolgay için görüşmelere başlandığını duyurmasınına ardından BJK TV'ye bağlanan Fikret Orman, "Tolgay Arslan transferinde ilk günden itibaren bir duruşumuz vardı ve o duruşta devam ettik. Oyuncudan istifade etmek istediğimizi, takımımızda yer vereceğimizi ve Beşiktaş'ın bir huzur ortamı olduğunu oyuncuya anlattık. Oyuncu da Beşiktaş'ı seçmiştir. Bundan dolayı da kendisine ve Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.
 
"PARALARI SAÇMADAN..."
 
Oyuncu ile makul bir anlaşma yaptıklarının da altını çizen Tolgay, "Çok mutluyuz, özellikle tekrar altını çizerek söylüyorum. Beşiktaş hiçbir şekilde bir ücret arttırımına veya böyle kendi parası olmayan paraları kimseye saçmadan, kendi bütçesi içerisinde, oyuncu prensipleri içerisinde bir transfer gerçekleştirmiştir. Yine pırlanta gibi ahlaklı bir çocuğu Beşiktaş'ımıza kazandırdığımız için çok mutluyum." diye konuştu.
 
"KAMUOYUNA VE TARAFTARA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN..."
 
Orman, Trabzonspor'un transfer sürecindeki politikasını da eleştirirken, "Bu oyuncular gencecik insanlar. Sadece kamuoyuna ve taraftarınıza şirin gözükmek için oyunculara anormal rakamlar teklif etmek doğru değil. Bugün verelim, yarın ne olursa olsun gibi gibi tavır asla sergilemedik. Biz bu ciddiyetten hiçbir zaman uzaklaşmadık. Futbolu hava atmana organı olarak kullanmadık. Erdal Torunoğulları önemli bir çalışma yapmıştır. Kimse nereye gittiğini ve nasıl bir görüşme yaptığını bilmemektedir. Transfer için akılcı girişimlerde bulunmuştur. Oyuncu Beşiktaş'ı tercih etmiştir. Biz 'Trabzonspor'u transferde ezdik' gibi bir davranış içerisinde bulunmadık. Trabzonspor oyuncuya yazılı olarak 2 milyon euro ve ayrıca maç başı ücretler teklif etmesine rağmen Tolgay bizim makul seviyelerimizi kabul etmiştir. Bizim amacımız Trabzonspor'u bir transferle ezmek değildir. Beşiktaş'ta böyle bir zihniyet yoktur." ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!