comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Cicinho'dan Beşiktaş itirafı

25 Ocak 2015, Pazar 16:10
Cicinho'dan Beşiktaş itirafı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un sağ beki Cicinho, "Sivasspor'da çok mutluyum ve burada devam etmek istiyorum" dedi. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un sağ beki Cicinho, "Sivasspor'da çok mutluyum ve burada devam etmek istiyorum" dedi. 

Kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cicinho, menajeri aracılığıyla kendisine gelen transfer tekliflerinin olduğunu söyledi.

İsminin Beşiktaşla anıldığını belirten Cicinho, "Direkt olarak bana değil ama menajerime gelen teklifler var. Beşiktaş ve Sivasspor yönetimi arasında bir görüşme geçmiş. Bunun sonrasında kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'da kalmamı doğru bulup, kalmam konusunda bir karar vermiş. Tabii ki bunlar benim için sevindirici konular. Futbolumun değerli olduğunu ve iyi oynadığımı bu şekilde daha iyi anlıyorum" dedi. 

Kırmızı-beyazlı ekipte elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini ve iyi futbol ortaya koyduğunu ifade eden Cicinho, "Sivasspor'da çok mutluyum ve burada devam etmek istiyorum" diye konuştu. 

Ligde Trabzonspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgiden takım olarak ders çıkartılması gerektiğini kaydeden Cicinho, "Yeteri kadar iyi bir oyun ortaya koymadığımızı biliyoruz. Bu yüzden herkes düşünecek. Neyi doğru yapıyor, neyi yanlış yapıyor bunun kritiğini yapacak ve bunu düzeltmeye çalışacak. Trabzonspor maçı geçmişte kaldı ve artık önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sağlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Cicinho, kupada ve ardından ligde karşılaşacakları Gaziantepspor maçlarına ilişkin ise şunları söyledi:

"Ligde bulunduğumuz konumdan kurtulmak, sezonu daha iyi yerlerde tamamlamak istiyoruz. Bu yüzden iki maça da çok iyi şekilde konsantre olup, en iyi sonuçlarla tamamlamaya çalışacağız. 

Taraftarımız bizi çok seviyor ama zaman gelecek ve bizden sonuçlar bekleyecek. Bunun için üzerimizde baskı oluşturacaklar. Bu yüzden biz de iyi sonuçlar almaya çalışıyoruz. Önemli olan bu durumlardan kurtulmamız ve Sivasspor'u gereken yerlere taşımamız."

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!