comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman'dan yayın hakları hakkında açıklamalar

25 Ocak 2015, Pazar 01:15
Fikret Orman'dan yayın hakları hakkında açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Futbol programına yaptığı açıklamalarda "havuz dağıldığı takdirde yayın hakkını en yüksek fiyatla biz satarız, hiçbir endişem yok" dedi.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Futbol programına önemli açıklamalar yaptı.

Fikret Orman, Osmanlıspor idarecileriyle yaptığı görüşmenin ardından; "Çok stat bulmakta zorlanıyoruz. Bazı haksız mazeretler var. Osmanlıspor bize kucak açtı. Ahmet Gökçek iyi Beşiktaşlıdır, bize her seferinde yardımcı oluyor. Biz de teşekkür ziyaretinde bulunduk." dedi.
Havuz dağıldığı takdirde yayın hakkını en yüksek fiyatla biz satarız, hiçbir endişem yok dedi.

Fikret Orman, yayın hakkı ve Fenerbahçe'nin çıkışıyla alakalı; "Havuzu kimin götürüp, kimin götürmediğini kim ne biliyor. Öteki kulüplerin menfaati olduğu için havuzdan çıkma niyetimiz yok. Eğer havuz dağılırsa, yayın hakkını en yüksek fiyatla biz satarız, ondan hiçbir endişem yok. Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları da onun bir neticesi." yorumunu yaptı.

Fikret Orman son olarak; "Biz yerli yatırımına devam edeceğiz. Beşiktaş'ı bilen, seven, ahlaklı sporcularla başarı geleceğine inanıyoruz. Başka kulüplerin başka stratejileri vardır. Ancak, ben bu işten en büyük zararı Anadolu kulüplerinin göreceğine inanıyoruz."

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ...

Şampiyonluğu istiyoruz. Herkes istiyor. Hakedip kazanan takım olsun. İnşallah biz hakkederiz.

ATİBA VE PEKTEMEK'TEN CEVAP BEKLİYORUZ!

Fikret Orman, sözleşmeleri uzatılması gündem olan Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek için şu ifadeleri kullandı; Atiba ve Mustafa Pektemek'e tekliflerimizi yaptık. Kabul ederlerse onlardan da imzalarını alıcaz.

YABANCI KURALI ANADOLU TAKIMLARINI OLUMSUZ ETKİLER...

Biz yerli oyunculara yatırıma devam edicez. Beşiktaş'ı bilen seven ahlaklı sporcularla başarı geleceğine inanıyoruz. Başka kulüplerin başka stratejileri olabilir. Bir kural çıktı. Bundan sonra yaşanılıp göreceğiz. Burada en büyük zararı Anadolu kulüpleri görecektir diye düşünüyorum.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!