comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Holosko: "Beşiktaş'ı çok özlüyorum"

22 Ocak 2015, Perşembe 21:23
Holosko:

Beşiktaş'ın kiralık olarak gönderdiği Holosko ilk kez konuşarak Lig Radyo da Ajans Futbol'a konuk oldu veBeşiktaş'ı özlediğini ifade etti.

Beşiktaş'ın kiralık olarak gönderdiği Holosko ilk kez konuşarak Lig Radyo da Ajans Futbol'a konuk oldu ve  Beşiktaş'ı özlediğini ifade etti.

Rize ile ligde kalmak istiyoruz
Önce mutlu yıllar diyerek sözlerimize başlıyoruz artık 31 yaşındayım ve önce Rize ile ligde kalmak istiyoruz.

Beşiktaş'ı özlüyorum

Beşiktaş'da çok güzel günler geçirdim. Yaklaşık 6.5 sene siyah beyazlı formayı giydim. Açık konuşmak gerekirse çok özlüyorum. İki şampiyonluğum var biri ligde diğeri kupada olmak üzere özellikle Mustafa Denizli ile unutulmaz anılarımız var. Benim için kiralık gittiğim dönemler çok zor geçti. Önce Başakşehir şimdide Rize ailem uzakta olunca adapte olmak biraz zaman alıyor.

Sözleşmem bitiyor ve Türkiye'de kalmak istiyorum

Fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Bu sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmem bitiyor. Önce Türkiyede kalmak istiyorum toplam 9 yıldır buradayım ve çok alıştım. Gelen teklifleri değerlendirmeyi istiyorum yurt içi ve yurt dışından gelen tekliflere göre hareket edebilirim.

Beşiktaş'ı seçerek en doğru kararı verdim

Manisa'dan transfer olduğumda yüksek bir bonservis bedeli ile transfer oldum bende bu çok ciddi bir baskı oluşturmadı. Sonuç olarak kulübüm bu işten yüklü bir para kazandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'da o zaman bana karşı ilgiliydi ama en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Zaten anlaşılacağı gibi 6.5 sene çok güzel yıllar geçirdim.

Dünyanın en iyi taraftarı Beşiktaş taraftarı

Oynadığım birçok lig ve uluslararası turnuvada oynadım ama gördüğüm en iyi taraftar kesinlikle Beşiktaş taraftarıdır.

Fenerbahçe'ye attığım goller güzeldi

Attığım en güzel 3 golden iki tanesi Fenerbahçe maçı diyebilirim. 2-1 kaybettiğimiz maçta 3-4 kişiyi çalımlayarak attığım gol birde kupa maçında Fenerbahçeye attığım 4.golü seçebilirim. Değer açısından Manisa'da attığım Antalya maçı son dakikada olduğu için unutamadığım maçlardır.

Hentbol den futbola dönüş
Önce Hentbol ve daha sonra Buz hokeyi oynadım. Futbol daha cazip geldiği için ilk profesyonel takımım Liberec takımıyla oldu. 4 sene sonra Manisa'da kaldım ve Ersun Yanal ile birlikteydik. Ertuğrul Sağlam beni Beşiktaş'a transfer etmişti uzun yıllar beşiktaş da kaldım ve 2 kere kiralık olarak gittim bakalım bundan sonra neler olacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!