comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta ilk hedef Gökhan İnler

22 Ocak 2015, Perşembe 09:14
Beşiktaş'ta ilk hedef Gökhan İnler

Beşiktaş gelecek sezon geniş bir kadro kurmanın planlarını yapmaya başladı.

İlk hedef Gökhan İnler Beşiktaş bir yandan devre arasındaki transferleri bitirmeye çalışırken diğer taraftan gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı.
 
Gelecek sezon geniş bir kadro kurmanın planlarını yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın İtalya'nın Napoli takımında forma giyen Türk oyuncu Gökhan İnler'in transferini gerçekleştirmek için şimdiden çaba harcadığı ortaya çıktı. İtalyan kulübü ile sözleşmesi 2016 yılının Haziran ayında sona erecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in de çok istediği ve Orman'a, "Gelirse bizi 3 kulvarda tutamazlar" dediği belirlendi. 
 
Bu nedenle bu transferi bizzat Başkan Fikret Orman'ın bitirmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş'ın Gökhan İnler'i devre arasında da düşündüğü ancak ekonomik koşulları dikkate alarak bu transferi yeni seni sezona ertelediği belirtildi.
 
5 MİLYON EURO DÜŞÜNDÜRÜYOR
 
BU sezon İtalyan kulübü Napoli'de 17 resmi karşılaşmada forma giyen ve 1 gol kaydeden Gökhan İnler'in 4 sezonluk Napoli macerasını noktalamak istediği ve 'ın teklifine evet diyeceği öğrenildi.
 
Bu oyuncu için tüm şartları zorlayacak olan Beşiktaş Yönetimi'nin Gökhan İnler'i transfer ederek orta sahayı iyice zenginleştirmek istediği öne sürüldü. Ancak Napoli'ye ödenecek bonservis bedelinin yanı sıra Gökhan İnler'in istediği yıllık 5 milyon Euro yönetimi düşündürüyor. Fikret Orman'ın Gökhan'ı yıllık 3,5 milyon Euro'ya razı etmeye çalışacağı öne sürüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!