comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş kupa maçı için Adana'da

21 Ocak 2015, Çarşamba 13:40
Beşiktaş kupa maçı için Adana'da

Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Adana'ya geldi. Antalya Havalimanı'ndan özel bir uçakla Adana Havalimanı'na inen siyah beyazlı ekip, Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Uğur Kızıl ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Kızıl, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e çiçek takdim etti. Taraftarın alkış ve tezahüratları ile sevgi gösterisinde bulunduğu konuk ekip futbolcuları, yoğun ilgi gördü. Taraftarlar futbolcularla selfie (özçekim) için sıraya girdi. Havalimanındaki karşılama töreni sonrası Beşiktaş takımı, konaklayacağı otele geçip maç saatini beklemeye başladı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun 4. hafta maçında saat 20.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesinde 18 futbolcu yer aldı.
Başkanlığını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın yaptığı Beşiktaş'ın Adana kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
"Tolga Zengin, Enes Fidayeo, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ümit Karaal, Necip Uysal, Uğur Boral, Oğuz Aksoy, Muhammed Enes, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Furkan Yaman, Cenk Tosun, Demba Ba."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!