comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Daniel Opare kimdir?

19 Ocak 2015, Pazartesi 21:13
Daniel Opare kimdir?

Beşiktaş'ın kiralık olarak anlaşma sağladığı Porto'lu sağ bek Daniel Opare, Belçika ekibi Standard Liege'de parladı. 

FutbolArena Detay - Beşiktaş'ın kiralık olarak anlaşma sağladığı Porto'lu sağ bek Daniel Opare, Belçika ekibi Standard Liege'de parladı. 

18 Ekim 1990 doğumlu olan Ganalı oyuncu futbola ülkesinin takımı Ashanti Gold'da başladı. Ardından Tunus ekibi Sfaxien'e transfer olup 21 maçta 6 gol atan Opare oradan Real Madrid'in B takımı Real Madrid Castilla'ya geçti. 
2008-2010 yılları arasında İspanyol ekibiyle sadece 6 maça çıkabilen Opare asıl çıkışı buradan transfer olduğu Standard Liege'de yaşadı. 2010-2014 yılları arasında 4 sezon boyunca Belçika ekibinin formasını giyen Daniel Opare hiç gol atamadı ama ilk ve son sezonunda ligde 30 maçın üzerinde forma şansı buldu. 

24 yaşındaki isim bu sezon başında Porto'ya transfer oldu ancak A takımda forma giyemedi. Rezerv takımla 2 maça çıkan Opare bu 2 mücadelede toplam 114 dakika sahada kaldı. 

1.73 metre boyundaki Opare Gana Milli Takımı'nda 17 kez forma giydi. Asıl mevkii sağ bek olsa da sol bekte de görev yapabilen ve hücuma özellikle iyi orta yapabilmesi sayesinde katkı veren bir oyuncu olarak öne çıkıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!