comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Atiba ve Pektemek anlaşmaya yanaşmıyor!

17 Ocak 2015, Cumartesi 08:55
Atiba ve Pektemek anlaşmaya yanaşmıyor!

İç transferde dört, dış transferdeyse bir futbolcuyla el sıkışan Beşiktaş, Atiba ve Mustafa'yı ikna edemiyor. Kanadalı 3 yıllık sözleşmede, Pektemek 1.7 milyon Euro'da diretiyor.

İÇ transferde Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç'la dış transferdeyse Milosevic ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, Pektemek ile Atiba'yı henüz ikna edemedi. İki oyuncunun istediği rakamları yüksek bulan yönetim sözleşme yenilemek için acele etmeyecek.

Yönetim iki oyuncudan da kulübün şartlarını kabul etmelerini bekliyor. Atiba ile ücretin dışında sözleşme süresinde de sıkıntı yaşayan yönetim, Kanadalı'nın 3 yıllık kontrat isteğini reddedip 1 yıllık imza atmaya razı olmasını istiyor.
 
MUSTAFA PEKTEMEK iLE KRiZ KAPIDA

Mustafa Pektemek ile ise ürcet konusunda uzlaşma sağlanamıyor. Cenk Tosun'un aldığı 1.7 milyon Euro'yu emsal göstererek lira olarak aldığı ücretine Euro üzerinden iyi bir zam isteyen Pektemek ile henüz anlaşma zemini oluşturulamadı.
Yıllık 1.2 milyon Euro önerilen Pektemek'e de taviz verilmeyecek. Atiba iki sezonda istikrar abidesi olurken 2011'den beri kadroda olan Pektemek ise uzun süreli sakatlıklardan ötürü 50'den fazla maç kaçırdı, 4 yılda 16 gole imza koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!