comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Beşiktaş'ın yeni göç yeri!

15 Ocak 2015, Perşembe 10:21
İşte Beşiktaş'ın yeni göç yeri!

Beşiktaş, ligdeki Mersin İY, Bursaspor ve Balıkesir maçlarını Ankara'da; Avrupa ve Türkiye Kupası'nı ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını TFF'ye bildirdi.

Ve Beşiktaş'ın ikinci yarı maçlarını hangi statta oynayacağı sorusunun yanıtı belli oldu: Osmanlı...
 
Federasyonun kendilerinden ikinci yarının 6 maçlık programını istediklerini belirten Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “TFF'ye Olimpiyat Stadı dışında Ankara Osmanlı, Başakşehir Fatih Terim, ne olur ne olmaz diye de Ankara 19 Mayıs statlarının isimlerini verdik. Fakat TFF bize 3 maçın Osmanlı Stadı'nda oynanması konusunda izin verdi. Biz de Süper Lig'de 3 maçımızı Osmanlıspor Stadı'nda yonama kararı aldık” dedi.
 
‘TAKVİMİMİZE EN UYGUN STAT'
 
Çebi taraftar ve zemin sıkıntıları nedeniyle stat seçmede zorluk yaşadıklarını vurgularken, TFF'nin de Osmanlı'da oynanmasına onay verdiğini söyledi. Gündemlerinde Konya Antalya'nın da bulunduğunu vurgulayan Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Ancak bu statlardaki diğer takımların maçlarını oynayacağı tarihle bizim karşılaşmalar çakışıyordu. Federasyon bizden 6 maçlık program istedi. Buna göre 3 maçımızı deplasmanda oynayacağız. 3 maçı ise evimiz gibi gördüğümüz Osmanlı Stadı'nda oynayacağız.”
 
2005 yılında Devler Ligi kupasını Olimpiyat'ta kazanan Liverpool, Beşiktaş ile oynamak için yeniden bu stada gelecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!