comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Cicinho harekatı

11 Ocak 2015, Pazar 11:44
Beşiktaş'ın Cicinho harekatı

Siyah-Beyazlılar, sağ bek konusunda dış transferde Linnes ve Pereira isimlerinden bir türlü olumlu sonuç alamayınca Cicinho'ya yöneldi. Brezilyalı asist makinesi için Uğur ve Ümit'i takasta öneren Kartal, ek olarak İsmail'i isteyen Sivas'la görüşmelerini sürdürüyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir sağ bekle doldurmak için çalışmaları bütün hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta, yurt dışındaki hedefler konusunda henüz kesin bir sonuç alınamamasının ardından gözler Süper Lig'deki adaylara çevrildi. Uzun süredir Molde'nin Norveçli savunmacısı Martin Linnes için temaslarını sürdüren ve bu bölge için son olarak; Maxi Pereira, Antonio Barragan gibi  isimlerle adı anılan Siyah-Beyazlılar, görüşmelerin bir türlü resmiyet kazanmamasının ardından B planını devreye soktu. Sivasspor'un deneyimli sağ beki Cicinho için uzun süredir gizli olarak yürütülen pazarlıkları resmiyete döken yönetim, Kırmızı-Beyazlılar'ın daha önceden talip olduğu Uğur Boral ve Ümit Karaal'a karşılık Brezilyalı futbolcuyu istedi.
 
Sivas'tan kontra geldi
 
Ligde geçen sezon 31 maçta 13 asist yaparak asist kralı olan ve bu sezonda da çıktığı 14 mücadelede takım arkadaşlarına 7 gol pası vererek bu alanda zirveyi kaptırmayan Cicinho için ek bir talepte bulunan Sivas'ın, İsmal Köybaşı'nı da kiralık olarak istediği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi'nin bu gelişmenin ardından İç Anadolu temsilcisinden süre istediği ve teknik direktör Slaven Bilic'ten gelecek raporun ardından İsmail'le ilgili kararı vereceği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!