comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tomas Sivok PAOK'a imza atıyor

09 Ocak 2015, Cuma 21:34
Tomas Sivok PAOK'a imza atıyor

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Tomas Sivok, Yunan ekibi PAOK'a transfer oluyor. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta Milosevic transferinin ardından forma şansı azalan Tomas Sivok kendisini kulüp aramaya başlamıştı. Yunan basınında bu akşam saatlerinde çıkan habere göre Sivok, PAOK ile imza noktasına geldi. Sivok'un menajeri ile PAOK kulübü arasında görüşmeler devam ederken Çek futbolcunun 600 bin Euro civarında yıllık ücret karşılığında Yunan ekibine imza atması bekleniyor.

Konuyla ilgili görüşleri sorulan Sivok: "Görüşmeleri menajerim sürdürüyor. Ben şu anda Prag'dayım. Türkiye'de lig ay sonuna kadar tatilde. Ben şu anda Beşiktaş'ın futbolcusuyum ve yakın gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Bir sakatlığım vardı ve Prag'daki doktorum onu tedavi etti. Koşulara başladım. Her gün Sparta Prag'ın stadında idman yapıyorum. PAOK hakkında çok şey biliyorum. Bu konuda Tomas Necid'le de görüştüm. PAOK için çok güzel şeyler söyledi. Taraftarlar her maç stadı rakipler için cehenneme dönüştürüyorlar. Beşiktaş stadındaki atmosfere çok benziyor. Transfer sadece bana bağlı değil. Kulübüm de kabul ederse gerçekleşecek." diye konuştu.
Geçen sezon Yunan Ligi'ni 2. sırada tamamlayan PAOK bu sezon ise 16 hafta sonunda Olympiakos'un 1 puan önünde lider durumda. Kısa bir süre önce kadrosunu Noboa ile takviye eden PAOK yeni transferlerle şampiyonluk mücadelesinde güç kazanmak istiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!