comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş için Olimpiyat Stadı bitti!

07 Ocak 2015, Çarşamba 16:36
Beşiktaş için Olimpiyat Stadı bitti!

Beşiktaş, Vadofone Arena inşaatı devam ettiği için iç saha maçlarını geçen sezon ve bu sezonun ilk yarısında, çoğunlukla Olimpiyat Stadı'nda oynadı. Ancak yönetim kurulu yaptığı son toplantıda ligin kalan bölümünde bu stadı kullanmama kararı aldı.

26 Ocak'da deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçı ile ikinci yarının startını verecek olan Beşiktaş, lig sonuna kadar 9 iç saha maçı yapacak. Yönetim kurulunun aldığı karara göre bu müsabakaların 4'ünü Konya Torku Arena'da gerçekleştirilecek. Geriye kalan 5 maç ise Ankara 19 Mayıs, Ankara Osmanlı ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak. 9 maçın statlara dağılımı ise önümüzdeki günlerde bu statları kullanan takımların başkanları ile yapılacak görüşmeler ve statlardaki maç programlarına göre belirlenecek.
 
Avrupa maçları mecburen Olimpiyat'ta
 
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat'ta Liverpool ile yapacağı karşılaşmayı Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Avrupa'da tur atlanması durumunda bir sonraki maç UEFA'ya daha önceden bildirildiği için yine Olimpiyat'ta gerçekleşecek.
 
Ziraat Türkiye Kupası maçlarının durumu ise netleşmedi. Kupa programına göre bu maçların bazıları için Olimpiyat Stadı'nın kullanılabileceği ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!