comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in derbi hüsranı

05 Ocak 2015, Pazartesi 16:28
Bilic'in derbi hüsranı

Derbi performansı ciddi biçimde sorgulanan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Moskova'daki derbi karnesinin de zayıf olduğu ortaya çıktı. 

Galatasaray yenilgisiyle 'derbi performansı' ciddi biçimde sorgulanan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Moskova'daki derbi karnesinin de zayıf olduğu ortaya çıktı.
 
Lig Radyo'dan Erke Tümer'in araştırmasına göre, Bilic, 2012-13'de başında olduğu Lokomotiv Moskova'da da benzer sorunlar yaşadı.
 
Sezonu 43 puanla 9.sırada bitiren Bilic, oynadığı derbilerde ve büyük maçlarda ciddi kayıplar yaşadı. Bilic'in Lokomotif'i, Dinamo Moskova'ya içeride 3-2 ve deplasmanda 1-0 kaybetti. Spartak Moskova ile evinde oynadığı mücadelede 1-0 geriden gelip maçı 2-1 kazanırken deplasmanda 0-0 berabere kaldı. CSKA Moskova ile oynadığı 2 maçı da kaybetti. Lokomotif, CSKA'ya konuk olduğu mücadelede sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken evinde oynadığı maçta 4-1 mağlup oldu.
 
Bilic, 3 Moskova ekibiyle oynadığı 6 derbi maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldı. 
 
Ayrıca Bilic'in Lokomotif'i o sezon, ligin güçlü ekiplerinden Rubin Kazan'a evinde 1-0 üstünlük kurup deplasmanda 2-0 kaybetti. Bir diğer önemli rakip Zenit'e karşı ise evinde 1-0 yenilgi, dışarıda 1-1'lik beraberlik elde etti.

Erke Tümer - Lig Radyo

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!